3 små rum (3,5m) - namn på öl

Gällande baren samt pubbryggeriet 3 små rum
https://www.ratebeer.com/p/3-sma-rum/8370/

Här har man fram tills nyligen bryggt öl 3,5m från där den serveras, därmed har även bryggeriet på ratebeer fått namnet “3 små rum 3,5 m”.
https://www.ratebeer.com/brewers/3-sma-rum-35-m/23235/

Man brygger fortfarande i köket för mindre batcher, men relativt nyligen har man börjat brygga på det något större bryggeriet. Detta ligger dock något längre från baren, de två ölen som hittills släppts har därför inte “3,5m” med i namnet.
Ex:
https://www.ratebeer.com/beer/3-sma-rum-saison-ipa/564750/
https://www.ratebeer.com/beer/3-sma-rum-njal-not-just-any-lager/570784/

Fortsättningsvis kommer Reza att ha med “3,5m” på etiketten om de är bryggda “i köket” och inte ha med texten om de är bryggda på större bryggverket.

Dock hör de två bryggerierna till samma firma och säljs under samma juridiska person, liksom på samma fysiska plats, så kommer att stå kvar på ratebeer som samma bryggeri.

Kanske största anledningen till detta inlägg är att till er som lägger till ny öl från Reza, för att ta bort lite av jobbet som hamnar på oss admins när nya öl läggs till, vänligen stanna till någon sekund för att anteckna vad namnet på den nya ölen faktiskt skall vara om det är så att du lägger till den som ny.