Can't log in - USE "OLD SITE" PAGES TO LOG IN

READ THIS BEFORE POSTING

KNOWN TOKEN/COOKIE RELATED ISSUE, REPORTED TO JOE

USE ANY LEGACY PAGE TO LOG IN SUCCESSFULLY - LIKE RateBeer.com -- Login

Original Post
Just that. I log in, it says ‘thanks for logging in’… but I am not logged in. Trued it from a couple of pages and two different browsers. Nothing. Tried restarting my device, also does not work.

Is anyone else having this? Is this something that can be looked onto? The app works for me at the moment so I can just use that as and when.

5 Likes

Same problem here with me, it’s an endless cycle of asking you to login

1 Like

Getting the same here. I was able to rate a beer around an hour and a half ago, but now I can’t. When opening an extra window to see what was wrong, I was unable to log in. It accepted, but it didn’t log in anyway.

Same thing. Firefox on iPhone.

Some people seem to be rating, so it probably cannot be everyone unless there are many people using the app…

Sorry for your issues, TBH this is the best RB has been working for me in months.

Edit: Wait a second, it says for me to log in however I just rated a beer and commented here without doing that.

1 Like

The RB goddess giveth and the RB goddess taketh away…

It seems only a few of us are affected, which is something to be thankful for.

Cookies expiring? Careful though. This is how I ended up with a doppelganger account.

1 Like

I can reach the site on my laptop and through the app, but not on my iPhone 11. I can however reach the forums on my iPhone for some reason.

Seems to be working now!

No, still not working.

Not for me either. On some pages, like the personal stats I’m still logged in, but on brewery and beer pages I’m out and unable to log in.

It’s working again for me now. Thanks.

Working for me on the forum. The main site worked up until a few hours ago and now just stuck in a login loop.

No real idea what is going on or who changed what on the server side, but can’t see any access cookies set and the expiry date on the access and id tokens are set to yesterday (which would explain why no cookies get set).

image

I emptied my cache which was dumb as not only did it not help but I lost the forum as well

I logged in through Places (it works when we need to add/edit a place so i thought I would try this), eventually it gave me forums as well. So if this was anybody’s doing, thank you.

Edit. Spoke a bit too soon, i used the search engine and it logged me out. Careful out there.

1 Like

There is increased login weirdness but I’ve often found that whilst the system says you need to log in, you don’t.

1 Like

Reported to Joe.

@AndySnow thank you! reported that as well

4 Likes

Cheers John … this is how I’ve finally managed to get in

I can at least now search and rate beers

Fuck all else works mind … click on community = ROBOT … click on my beer ratings = ROBOT etc etc!

1 Like

Still not working for me. But I can reply to a message even hough not logged in ? Weird !