Nyheter 📰

Tenkte det kunne vere av interesse å lage ein tråd der vi kan poste nyheter frå det ganske land som er av interesse for oss ølnerder.

Eg starter med denne:

Lervig CAPO er nå å finne på RateBeer! Og, Stavanger har nå to fine ytterpunkt på ein pubcrawl for ølturister i byen: Spiseriet og Øst. Med start og slutt på jernbanestasjonen blir det ein fin trimtur på 6,3 km, som tar 1t og 19 minutt ifølge Googlemaps. Det er og stor fare for at du blir full og…
Øl stopp:
True North Brewpub, Spiseriet, Cardinal, På Kornet, Gulating Pub, Cirkus, Bøker og Børst, Fermenten og Øst.
Spiseriet er nok ein plass som det holder å besøke ein gong, for den eine Lervig-ølet.

1 Like

Bris Ølutsalg er oppe og går på Jørpeland. Veldig bra utvalg fra norske håndverksbryggerier, mindre imponerende utenlandsk utvalg. Lokalbefolkningen, som er vant til å kjøpe øl i dagligvarebutikker, og kanskje en sjelden gang på polet, mumler allerede om at Bris er i ferd med å prise seg ut av markedet. Time will show.

Når 50 cl craft beer i butikkstyrke koster over 60kr blir det for dyrt for dei fleste. Over 70kr gir bare salg til tickere, og kjøper bare ei av kvar flaske. Øl er billegare på polet enn i butikk!

Vi får no sjå. Virkar ikkje som franchise modellen på ølbutikkane fungerar så alt for bra. Synst eg ser den eine konkursen og nedleggelsen etter den andre…

Det var nå endelig godt. Det er dyrt nok for oss ølkunder å handle på Gulating, om vi ikke skulle betale for sjelen deres også.

Dobbel nyhet, bryggeriet er vel og ukjent her på smått geriatriske RateBeer…

Interessant om lover vedrørende mikrobryggerier i Finland:

Har dere ikke skjønt det?
øl er ut

Må vi nå hive oss på trenden med gjæret te?? Eller rate flaskevann med ulike smaker?

Sjekk denne flaskevann-menyen:

1 Like

Ohhhh, vann pub crawl. Kan bøtte nedpå, rate nye plasser og vere kjørbar. Og, ingen sakte morgen dagen derpå!

Er ikke det stilen til Bryne Avholdslag da :innocent::sunglasses::grin:

hva rater du @bryne?