Recent Activity - kven ser eg/ser eg ikkje?

Eg er vel det som må kunne kalles ein «Recent Activity» spotter. Kva har andre konsumert i det siste? «Global» er av liten interesse, eg ser etter øl konsumert i Norge. «Friends» er greitt, det er mine «Following 11 people» Men, kven viser/viser ikkje på «Local»? Ja, det er kjekke karer her i Norge og ein viss nordmann i Estland. Kva skal til for å vise igjen med sitt konsum? Kan du velge å ikkje vise igjen under aktivitet på «Local»?

Du må bare legge til flere Friends. Jeg har rundt 100, flest nordmenn, men også utlendinger som jeg har truffet “in person”.

Har vurdert det, men føles litt som stalking. Uansett er poenget at eg ser all aktivitet til enkelte, mens andre er «usynlege» Kva er grunnen til det? Gjengen i Tromsø, Beer5000, Vighals etc. er eg ikkje venn med, men ser aktivitet. Yngwie drikker fortsatt øl, men viser ikkje under «local» Kva er greia??

Har ein Untappd kompis som og er usynleg. Det kan han på Untappd og har valgt det sjølv. Er det ein mulighet på RB og?

Hva!!! vi må jo være venner. Det må du bare gjøre noe med straks!

Denne gir “Recent ratings” også - men en litt annen liste enn den som vises på My local :
https://www.ratebeer.com/beer-ratings/7/

Under «My local» ville eg likt å fått opp all RB aktivitet av norske ratere det siste døgnet.

Må kanskje det… Har jo nytt øl saman på Cardinal og Bøker & Børst for ein del år sidan :slight_smile:

Denne skulle jo strengt tatt gitt det:
https://www.ratebeer.com/latest/local
…men det ser ut til at det er satt opp med under “My metro” på profilen… (det er derfor jeg fortsatt dukker opp under Norge - i og med at jeg fortsatt har Norge som “My metro”

Husker det ja :slight_smile: