RateBeer Forums

Slowchatje deel 1


#927

Ik moet bekennen dat mijn bezoekfrequentie aan het RB-forum afgelopen dagen aanzienlijk is gestegen. Alleen al dankzij het ‘investment’-draadje heb ik nu dagelijks mijn leesvoer voor in de trein. :slight_smile:


#928

Pint BBF nu ook eindelijk écht overleden (minieme slag om de arm…) gezien een statement wat ik heb ontvangen

Beste vrijwilliger van het BBF,

Het is een tijdje stil geweest na het bokbierfestival. Normaliter gesproken hadden jullie het vrijwilligerspresentje direct ontvangen, ze waren tijdens het festival nog niet voorhanden. Het presentje zou worden nagezonden met een bedankje richting jullie kant namens
het bestuur van de SBBF, alsmede een uitnodiging voor een vrijwilligersborrel in januari 2019.
Onze excuses dat een en ander na het 41efestival nog niet afgehandeld is en zal gezien de omstandigheden ook niet meer plaatsvinden.

Tegenvallende bezoekersaantallen en negatieve publiciteit zijn de belangrijkste oorzaak, uiteraard hieraan gekoppeld financiële tegenvallende resultaten.

Hetgeen ons als bestuur nu aardig bezighoudt…de fles is leeg.

Wat wij jullie nogmaals willen zeggen is: Dank voor jullie (jarenlange) inzet, op welk
vlak dan ook. Zonder jullie hulp zou een dergelijk bierfestival überhaupt niet georganiseerd kunnen worden.

Of er in 2019 nog een 42e Bokbier festival komt? Zoals het er nu uitziet zullen wij vanuit de Stichting PINT Bokbierfestival geen festival meer kunnen organiseren.

Jammer maar helaas.
Met vriendelijke groet,
Stichting PINT BokBier Festival


#929

Te laat geswitched van bokbieren naar lactosewater. Ben er zelf nooit geweest, maar toch zonde dat het na 41 edities mis lijkt te gaan.


#930

Ik ben een keer zelf medewerker geweest, toen was het in de Houtrusthallen in Den Haag. Zal 1981 of zo zijn geweest. Toen waren er 12 of zo NL bokbieren, werd Bavaria Bock bij Gulpen gebrouwen. En had je Sleutel en Hooiberg bok van Heineken als zeldzame uitgaven.


#931

Haha nice


#932

Dat is al het tweede PINT festival dat sneuvelt na eerst al Gouda. Ben wel benieuwd wat die negatieve publiciteit dan was…


#933

Het heet wel PINT, maar die hebben we dus niks meer mee te maken. Is een losstaande stichting die zn kont tegen de krib heeft gegooid, met bovenstaande resultaat dus.
Negatieve aandacht: te duur, geen eigen eten meer mee mogen nemen (al snap ik dat wel een beetje gezien de lopende buffetten die sommigen dachten mee te moeten nemen), te weinig statafels, te grote glazen (25cl), ‘ruzie’ tussen PINT en de stichting…


#934

Overgenomen door ABInBev wsl. Dan weet je dat de tent vroeg of laat gesloten wordt toch?


#935

Dilemma, een van de ratebeer appontwikkelaars vraagt of ik een nieuwe versie wil proberen en mijn ervaringen wil delen. Aan de ene kant ben ik loyaal aan ratebeer, maar aan de andere kant zit ik dan gratis arbeid te verrichten voor Inbev. Ik ben niet zo anti-Anbev dat ik ratebeer niet wil gebruiken of geen BCBS koop, maar gratis werk doen is wat anders.
Kortom, ik voel me een admin.


#936

Nog veel erger; je moet die kut app gebruiken


#937

Doen en afbranden


#938

Als ik de illusie had dat het de gebruikerservaring zou verbeteren zou ik het doen. Maar er wordt ook al een jaar dezelfde feedback gegeven door meerdere users (zie offline raten) en daar wordt vooralsnog niet erg naar geluisterd.


#939

Doe mee met de Untapp’d groep: Verzuurde Ratebeerians.

Geen idee hoe het werkt, maar we moeten een eenheid vormen.


#940

Goed plan.

Voor wie het nog niet door had: I’m out of here. Ik zal nog regelmatig de fora lezen en misschien soms reageren, maar raten is voorbij. En alsof ze het doorhebben kan ik mijn settings niet meer veranderen: ik krijg dan de boodschap dat het email adres ingevuld moet zijn, wat het ook is, maar kan niet veranderd worden. Meer iets voor de ergernissen dus…


#941

Overigens heb ik mijn BeerAdvocate account (wat volgens mij al ouder is dan mijn RB account) nieuw leven ingeblazen. Ik zit daar onder mijn echte voornaam. 5 ratings inmiddels :sunglasses:


#942

Eindelijk weer eens een post die ik niet leuk kan vinden


#943

Jammer! Maar ja, adminnen staat nu mij mij ook op een laag pitje. Blijf de fora volgen iig!


#944

AB-Inbev claimt nog een slachtoffer.


#945

Ik kan me nog iemand herinneren, die daar prachtige interpretaties van maakte met griezelig accurate interpretaties van bepaalde RB gebruikers.


#946

Jammer Potjebier, maar succes op de andere site.

Zeg niemand is nog een programma tegen gekomen dat automatisch alle ratings overgooid naar Untappd he? Heb geen zin in bijna 3000 ratings handmatig over te moeten gooien. Maar denk dat ik er niet onderuit zal komen. Als backup dan. Ik blijf nog wel hier mn beoordelingen plaatsen.

Vind de statistieken te handig… tenzij untappd die nu ook heeft, zoals wereldkaartjes etc.

Qua Forum gebruik, meh blijf even afwezig als altijd.