RateBeer Forums

Slowchatje deel 1

#930

Ik ben een keer zelf medewerker geweest, toen was het in de Houtrusthallen in Den Haag. Zal 1981 of zo zijn geweest. Toen waren er 12 of zo NL bokbieren, werd Bavaria Bock bij Gulpen gebrouwen. En had je Sleutel en Hooiberg bok van Heineken als zeldzame uitgaven.

1 Like
#931

Haha nice

#932

Dat is al het tweede PINT festival dat sneuvelt na eerst al Gouda. Ben wel benieuwd wat die negatieve publiciteit dan was…

#933

Het heet wel PINT, maar die hebben we dus niks meer mee te maken. Is een losstaande stichting die zn kont tegen de krib heeft gegooid, met bovenstaande resultaat dus.
Negatieve aandacht: te duur, geen eigen eten meer mee mogen nemen (al snap ik dat wel een beetje gezien de lopende buffetten die sommigen dachten mee te moeten nemen), te weinig statafels, te grote glazen (25cl), ‘ruzie’ tussen PINT en de stichting…

1 Like
#934

Overgenomen door ABInBev wsl. Dan weet je dat de tent vroeg of laat gesloten wordt toch?

1 Like
#935

Dilemma, een van de ratebeer appontwikkelaars vraagt of ik een nieuwe versie wil proberen en mijn ervaringen wil delen. Aan de ene kant ben ik loyaal aan ratebeer, maar aan de andere kant zit ik dan gratis arbeid te verrichten voor Inbev. Ik ben niet zo anti-Anbev dat ik ratebeer niet wil gebruiken of geen BCBS koop, maar gratis werk doen is wat anders.
Kortom, ik voel me een admin.

#936

Nog veel erger; je moet die kut app gebruiken

1 Like
#937

Doen en afbranden

1 Like
#938

Als ik de illusie had dat het de gebruikerservaring zou verbeteren zou ik het doen. Maar er wordt ook al een jaar dezelfde feedback gegeven door meerdere users (zie offline raten) en daar wordt vooralsnog niet erg naar geluisterd.

#939

Doe mee met de Untapp’d groep: Verzuurde Ratebeerians.

Geen idee hoe het werkt, maar we moeten een eenheid vormen.

1 Like
#940

Goed plan.

Voor wie het nog niet door had: I’m out of here. Ik zal nog regelmatig de fora lezen en misschien soms reageren, maar raten is voorbij. En alsof ze het doorhebben kan ik mijn settings niet meer veranderen: ik krijg dan de boodschap dat het email adres ingevuld moet zijn, wat het ook is, maar kan niet veranderd worden. Meer iets voor de ergernissen dus…

1 Like
#941

Overigens heb ik mijn BeerAdvocate account (wat volgens mij al ouder is dan mijn RB account) nieuw leven ingeblazen. Ik zit daar onder mijn echte voornaam. 5 ratings inmiddels :sunglasses:

1 Like
#942

Eindelijk weer eens een post die ik niet leuk kan vinden

#943

Jammer! Maar ja, adminnen staat nu mij mij ook op een laag pitje. Blijf de fora volgen iig!

#944

AB-Inbev claimt nog een slachtoffer.

#945

Ik kan me nog iemand herinneren, die daar prachtige interpretaties van maakte met griezelig accurate interpretaties van bepaalde RB gebruikers.

1 Like
#946

Jammer Potjebier, maar succes op de andere site.

Zeg niemand is nog een programma tegen gekomen dat automatisch alle ratings overgooid naar Untappd he? Heb geen zin in bijna 3000 ratings handmatig over te moeten gooien. Maar denk dat ik er niet onderuit zal komen. Als backup dan. Ik blijf nog wel hier mn beoordelingen plaatsen.

Vind de statistieken te handig… tenzij untappd die nu ook heeft, zoals wereldkaartjes etc.

Qua Forum gebruik, meh blijf even afwezig als altijd.

#947

Je kan het zwaar hebben als Ratebeer-lid dezer dagen. En toch, allemaal peanuts vergeleken met wat een PINT-lid doormaakt.
https://www.nederlandsebiercultuur.nl/blog/109-half-a-pint

1 Like
#948

Hahaha, PINT… :roll_eyes:

#949

Pint is idd ouderwets en ‘t is een sterfhuisconstructie, ze doen niets voor de jongere generatie, maar blijf voorlopig nog wel lid want die 10% korting is wel mooi meegenomen.

1 Like