RateBeer Forums

Stengetid ⚠

Husker ikke om vi har snakket om at Ego legger ned her før?

Ego??

De er ikke helt finito ennå…
Selv om det er faretrunde nære…

Det var overraskende. Jeg har jo ingen innsikt i deres regnskapstall, men kvaliteten på de fleste ølene deres har jevnt over vært meget bra. By-konkurrenten Nøisom har vært mer vekslende på kvaliteten.

Da har vi i alle fall ikke snakket om det før virker det som. Jevnt over bra kvalitet er nok dessverre ikke lenger en suksessfaktor. Uklar juice uten bitterhet, oversøt sjokoladedrikk og liksom surøl med fruktpurre er langt tryggere.

Ikke særlig overaskende, har vel vært en del problemer der borte i østSkjermbilde 2020-01-16 18.30.34
Siste 3 års omsetning på nesten 15 mill, negativt resultat på 1,4 mill for de samme årene (2016-2018)

Skal de selge bryggeriutstyret og starte brewpub i Fredrikstad, elle ?

Jaggu. Er du interessert i å kjøpe bryggeriutstyr?
:slight_smile:
De vil flytte i et mindre lokale i sentrum. Nåværende utstyr passer ikke der…

Lura Sveis & Brygg skal allerede være under etablering, har jeg hørt rykter om. Vinmonopolet på Kvadrat har allerede akseptert å være hovedmottager av produktene. “Du går jo å tråkker her annenhver dag uansett” er beskjeden de har gitt til sjefsbryggeren.

4 Likes

Trur ikkje Ego sin situasjon har blitt diskutert før.

Ekangersmuget sovna stille inn før jul.

oki - retired

Så var det Skumbag sin tur til å låse døra.

Ego, Skumbag osv, tøffe tider!

Det står flere i køen desverre

Vi konsumenter må ta ansvar
Kjøp mer øl!
Dvs fra de små da
:slight_smile:
Og de som lager godt øl…
Hmmm…kanskje en grunn for at enkelte blir borte…

Det er vel bare slik at dersom vi ønsker å fortsatt se våre favoritt bryggerier overleve så må vi kjøpe ølet deres og gjerne spre våre innkjøp litt utover de bryggeriene vi liker. Kjøper vi alle sammen bare fra ett eller to bryggerier så faller grunnlaget for et marked med godt utvalg bort. Det er bare å lese salgstallene, det er ikke akkurat jevnt fordelt hvor vi legger pengene våre igjen. Velger vi å aldri kjøpe det samme ølet to ganger men heller prioritere et under middelmådig pils fra et sideprosjekt type bryggeri med dårlig rykte for å få våre tick så er det som å pisse i buksa for å holde varmen med tanke på et godt ølutvalg i fremtiden. Det bli det middelmådige flertallet og fan-boys som til slutt bestemmer hvem som skal få overleve. De største blir større og kaprer markedet med saftige kick-back avtaler etc. og vi er på vei tilbake til 2000 tallet selv om noen av navnene er nye. Ser vel også for meg at en del av markedet med smakslette, lyse øl for de som egentlig ikke liker øl forsvinner til fordel for smakstilsatt mineralvann med fanzy navn og cool markedsføring (Hard Seltzer) Utrolig hva navn og etikett sammen med ‘craft’ branding kan få til. KJØP MER ØL FRA DE BRYGGERIENE DU LIKER! er meldingen.

2 Likes

I grunnen greitt at det minker litt på norske bryggerier.Eg var ei stund djupt bekymra for både lommebok og fysisk helse, det poppa opp nye bryggeri heile tida og nye øl flomma inn i butikkhyllene konstant. Greitt at det roer seg litt ned! Og, alltid ein fordel at middelmådige bryggeri går dukken…

Enig i den, men det er ikke en selvfølge at det er de dårligste som forsvinner. Det var mye jeg kunne klart meg uten før Ego for å si det slik. Den svei.

2 Likes
Add To RateBeer

Add A Beer
Add A Brewer
Add A Place
Add An Event


Manage Your Account

Add Premium
Edit Profile
Messages
Sign out

RateBeer Newsletter

Subscribe to our newsletter, RateBeer Weekly, a must for understanding new people, places and beers in worldwide craft culture.


Stay Connected


2000- 2017 © RateBeer, LLC. All Rights Reserved. Privacy Policy | Terms of Service