RateBeer Forums

Baljezganje - rendom čet topik :D

Čisto da se nađe.

https://www.ratebeer.com/p/za-popen’t-pivoteka/29309/

Izgleda da novi gazda Za Popen’ta ima neobičan način za komunikaciju s kupcima

Super da govori o sebi u 3. licu jednine. Ili možda dolazi još noviji?

Jebemu, nakon tog ranta očekivao sam užasne ocjene… a baš i nisu?

Čak sam dao i 4/5 za ambiance i 8/10 za service u ime starih vremena (74 ukupno!) Međutim sad sam spustio, definitivno nije način za komunikaciju s kupcima.

Ne znam, evo da dignem ovo. Sad san pogleda. Hrvatska je bila vjerojatno per capita najjača zemlja s aktivnim rejterima prije godinu-dvi. Trolleo i ja smo emigrirali, al opet - samo sedam (7) !!! aktivnih korisnika iz Hrvatske je posjetilo sajt u zadnjih tjedan dana, 11 u 2020. Jebeno odvratno, al ne krivin nimalo ljude. Heavy je presta s ocjenjivanjen jer su mu nestali rejtovi - jednostavno nestali. A kad smo pitali šta se dešava, naše drago vodstvo se pravilo glupo. A ja jedini administriram Hrvatsku i da ga jebeš, sigurno nisan brisa ništa.

Jeben in mater da in jeben degeneričnu. Toliko. Moga bi srat da Hrvatsku a ni ostale te zemlje na mapi vjerojatno jebeno ne mogu nać, al lako za to - tako je svugdi vjerojatno. Tu san sigurno do 10000, a dalje ćemo vidit.

Ovo me sad dotuklo jbt.

Aktivnih u kojem smislu?

Da su bili na sajtu kao prijavljeni korisnici.

Mislim da se oni koji rejtaju na appu ne vode kao da posjećuju stranicu. Ali nevezano za to jasno je da ne ide u dobrom smjeru. Taj nekakav redizajn traje dugo i iako ima pomaka to je minimalno uz stalno nove probleme koji su preamaterski za nekakav ozbiljan projekt. Komunikacija odozgora prema korisnicima se jako prorijedila, app nije apdejtan 2 mjeseca (ne koristim ga pa ne znam u kojoj je fazi). Po meni još parsto ljudi je baš aktivno na cijelom RB, nismo niti mi iznimka.

1 Like

Mislim da je čak i nešto više, al bez problema ostaje takav dojam. Tužna situacija. Još me pitaju neki od pivara kao joj zašto nema toliko ocjena… :smiley: Jedini je način zapravo da i oni ispromoviraju to, a nekima neće bit u interesu (jedan je npr odvukao bar jednog korisnika na UT baš nedavno). A ovi ne pomažu niti jebeno malo da moš reć da su u kurcu oko toga.

Pete Vick se vratio iz Bricka u The Garden Brewery, novi je head brewer.

@Iznogud @kovica - samo da napomenem, The Garden Pacific Common od ove godine novi je rejt - držao sam ih skupa u startu jer su na sajtu stavili iste sastojke kao i prije, a ima i isti ABV i IBU. Sad san vidia limenku tek - totalno različiti i sladovi i hmeljevi i kvasac. :smiley:

https://www.ratebeer.com/beer/the-garden-pacific-common-2020/854232

1 Like

Alo ekipa, koja je šema s Pilsssss VS Tovar od Zeppelin Craft Brewery. Imate li kakve info, je li to isto ili…?

99% san siguran da je ista stvar. Pita ekipu iz pivovare, još nisan dobia ugovor.

Jebeno, Kaltenberg Adria ode u stečaj. Na silu su pokušali izdupst tržište, tona para u marketing… i tona dugova uz maksimalno limitirano lockdown tržište.

I tako ode vj prv…?pravo? pivo iz Rij…Kukuljanova u stečaj. Luitpolde Luitpolde…

@Marko Hoće li se podmorska piva otvarati zasebno ili ipak ne?

Kako koje - neka su defakto tako samo skladištena na stabilnoj temperaturi i imaju zanimljiviju bocu sad. Neka su tipa Podmorius malo dorađena kao prije utapanja pa će bit nova nova šema. Za Kampanjolu ne vidin razlog zasad zašto separirat, za 8icu se nije dalo isto, itd.

A Mlinarica Imperial?

Moram provjerit s njima, al ako nisu dirali ništa nije po svoj logici novi tick jbg.

Ok, nema veze. Ali dosta beskoristan projekt imho.

Još nešto - što nam ne da više rejtat retired places? Nešto mi zvoni da se to dalo.

1 Like

Hmm, ne znam jesu li to Premiumi mogli, ako da, vjerojatno se to maklo radi vandalizma. Slobodno šibaj meni samo, kako san sad stuck u home officeu većinu dana san kraj dva laptopa i mogu reagirat odma. :smiley:

Add To RateBeer

Add A Beer
Add A Brewer
Add A Place
Add An Event


Manage Your Account

Add Premium
Edit Profile
Messages
Sign out

RateBeer Newsletter

Subscribe to our newsletter, RateBeer Weekly, a must for understanding new people, places and beers in worldwide craft culture.


Stay Connected


2000- 2017 © RateBeer, LLC. All Rights Reserved. Privacy Policy | Terms of Service