Italienske tilstander 🇮🇹

Det har dukket opp noen place ratinger som har vært temmelig vel…ikke helt innafor
100 score på steder de sannsynligvis har en tilhørighet til, og veldig lav på noen “konkurrenter”
Tror Edvard slettesaks vil slå hardt ned på slikt
Vi har selvfølgelig alle lov til å mene hva vi vil om steder vi er innom
Men dette er mer systematisert juks

Takknemlig for tilbakemeldinger på ratinger det stinker av…

1 Like

Italienske tilstander på heile RB i dag? Kjem ikkje inn på anna enn «Forums»

Format c:

Forza Italia

En får vel fortsatt rate inbev sine?

Nyere plassratinger, ekstremt lave eller ekstremt høye, helt uten kommentarer, bør kunne slettes e.m.m., om jeg har forstått RateBeers retningslinjer riktig. Men det er kanskje best å få velsignelse på det lukkede admin-forumet for at denne tolkningen er riktig?

Nuked…

Den klassiske Italienske er jo å gi sin favoritt (eller egen) pub 100 poeng og naboen dårlig score uten kommentarer. Så finner man ut etter en måned at man bør ha 10 ratinger og slenger på de siste 8 samme dag med en tilfeldig score mellom 25 og 60 et sted. Samtlige uten kommentarer selvfølgelig.

Det er faktisk et problem når mange steder bare har noe mellom 10 og 20 ratinger fra før men egentlig ganske gjennomskuelig. Admin kan jo f.eks forsøke å sende en PM til vedkommende bare for å sjekke at det virkelig var meningen med 100 poeng uten noen kommentar - og vil neppe få svar for vedkommende har ikke til hensikt å bruke RB til noe mer.

har sendt mail til den det gjelder
og at det er hyggelig at han er aktiv her på RB - men han må skrive litt også
(ellers kan han jo bruke un… hihi)

Så har vi ein kar fra Sørlandet som visstnok bare har rated 5000 øl, som har gått fullstendig ordbananas på ein plassrating i Oljehovudstaden. Det var hakket før eg måtte bla om! Var så langt at eg måtte ha ein ølpause midtvegs! Er det lov å skrive så lang rating??:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Så lang avhandling får du også når du omsider blir ferdig å skrive din rating av fantastiske Centrum bar på Bryne er Kjetil, hvis ikke noen rekker å rate stedet før deg da :smile:

Dei har mista skjenkeløyve ut året…